Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Το νέο Τουίντ Trend

 ΦΑΙΗ ΓΚΑΪΝΑ

Κάποτε το τουίντ συνεπαγόταν ένα στυλ αυστηρό, preppy, φέτος όμως έφτασε να αποτελεί ένα δυνατό trend της χειμερινής σεζόν. Το πραγματικά μάλλινο τουίντ ύφασμα που φέτος κόβει την ανάσα, Το νέο Τουίντ Trend

διότι όπως πάντα αποπνέει πολυτέλεια, διαχρονική κομψότητα, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά αναβαθμίστηκε και πια δείχνει περισσότερο φρέσκο με μοντέρνα διάθεση. Ανατροπή δηλαδή, κι όπου υπάρχει ανατροπή προκύπτει το ενδιαφέρον. Ο καλύτερος τρόπος να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας επιλέγοντας το εντυπωσιακό και κλασικό τουίντ.
Tweed σακάκια έχουν πάντα μια βάση για το αριστοκρατικό κομμό που φοράει Chanel, αλλά αυτές τις μέρες μπορείτε να τα βρείτε παντού, σε συνδυασμούς χρωμάτων και των τιμών που είναι κατάλληλα για κάθε τύπο του κοριτσιού.  Αν θέλετε να δώσετε το σακάκι τουίντ περισσότερο από ένα δροσερό, βλέμμα ισχίου, συνδυάστε την με χρωματιστά τζιν, funky τακούνια, και κάποια κοσμήματα φορεσιά.
Υπάρχουν δύο τρόποι για να φορέσετε το τουίντ τώρα: είτε ακολουθώντας τη μόδα της δεκαετίας του ’70 και το boho luxe styling, είτε με ένα πουλόβερ που ταιριάζει με το τουίντ και μια φούστα ή με παντελόνι, ένα basic top και ένα τουίντ παλτό ή κάπα. Ανάλογα με το στυλ σας επιλέξετε το στυλ που σας ταιριάζει και ενσωματώστε το νέο trend του τουίντ στην καθημερινότητα σας.
Το νέο Τουίντ Trend
Τα τουίντ σακάκια για παράδειγμα, σήμα κατατεθέν της διαχρονικής κομψότητας και της Coco Chanel, αποκτούν μια νέα οπτική συνδυάζοντας τα με casual κομμάτια και basic, όπως ένα τζιν παντελόνι, ένα t-shirt ή με edgy δερμάτινα κομμάτια επιτυγχάνοντας την ανατροπή. Συνδυάστε τα με μεταξωτά top, denim κομμάτια και εντυπωσιακά αξεσουάρ.
Το νέο Τουίντ Trend
Το πιο εντυπωσιακό όμως με ένα τουίντ κομμάτι – φούστα, σακάκι, top – είναι που φοριέται το ίδιο καλά από το πρωί μέχρι το βράδυ και δείχνει πάντα το ίδιο κομψό.

marymary.gr

ΠΑΙΔΙ

P

LIFESTYLE

ΕΞΟΔΟΣ

 
Copyright © 2014 Pretty-u