Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 4-6 άτομα
- 200 γραμμάρια κουβερτούρα
- 1 πακέτο ινδοκάρυδο εμπορίου
- 350 γραμμάρια βανίλια σε στέρεη μορφή (υποβρύχιο)
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη βανίλια και τη ζεσταίνουμε μέχρι να γίνει ρευστή, σε χαμηλή φωτιά.
- Το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη καρύδα ανακατεύοντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το πλάθουμε μπαστουνάκια.
- Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπέν μαρί και τα βουτάμε ένα - ένα μέσα, τα βάζουμε επάνω σε λαδόκολλα να κρυώσουν και σερβίρουμε.
sidagi.gr