Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο Κορσές για κάθε Ρούχο

Κορσέδες κατάλληλοι για κάθε ρούχο, ένα bodycon φόρεμα, μια pencil φούστα, ένα κοντό φόρεμα ή τα κολλητά top. Ανακαλύψτε τον καλύτερο κορσέ για κάθε ρούχο, ανεξαρτήτως του σωματότυπου σας.

Για Ψηλόμεσα Παντελόνια
Ο Κορσές για κάθε Ρούχο
Ο καλύτερος κορσές για ψηλόμεσα παντελόνια είναι αυτός που δημιουργεί μια ομαλή σιλουέτα στην περιοχή της κοιλιάς, αλλά και σε όλη την περιοχή του κορμού.
Για Skinny Τζιν 
Ο Κορσές για κάθε Ρούχο
Σμιλεύει την περιοχή και αποφεύγετε το όποιο μαρκάρισμα θα είχατε από ένα άλλο εσώρουχο. Μαζί του θα λύσετε δύο προβλήματα μονομιάς.
Κορσές για Κρουαζέ Φορέματα
Ο Κορσές για κάθε Ρούχο
Τα κρουαζέ φορέματα αν και είναι τα πιο εύκολα για κάθε σωματότυπο είναι δύσκολη η επιλογή του σωστού εσωρούχου έτσι ώστε το φόρεμα να γλιστρήσει πάνω σας. Με αυτό τον τύπο κορσέ θα δείτε πως ολόκληρο το κορμί σας θα σμιλευτεί όπως πρέπει. Ενισχύει τις περιοχές που θέλετε – κοιλιά, γλουτούς, γοφούς – χωρίς να αποδυναμώνει τις καμπύλες σας.
Για Κοντά Φορέματα 
Ο Κορσές για κάθε Ρούχο
Σμιλεύει το πάνω μέρος των μηρών και του γλουτούς, συνεπώς είναι ο καλύτερος κορσές για τις περιπτώσεις που θέλετε να βάλετε ένα μίνι φόρεμα, φούστα ή ακόμα και σορτς. Βεβαιωθείτε απλά πως όταν κάθεστε δεν γίνεται ορατός.
Για pencil φούστες 
Ο Κορσές για κάθε Ρούχο
Super slim-fit εφέ με τον κορσέ αυτό ιδανικό για ρούχα που απαιτούν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή. Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε την pencil φούστα σας με αυτοπεποίθηση.
Για Στενά Top
Ο Κορσές για κάθε Ρούχο
Η καλύτερη επιλογή για κολλητά top που δεν θέλετε να φοράτε σουτιέν που διαγράφουν, ούτε να σας μαρκάρουν.
Ο καλύτερος κορσές για αέρινα φορέματα
Ο Κορσές για κάθε Ρούχο
Bodies που σμιλεύουν τη σιλουέτα και μικραίνουν ένα μεγάλο στήθος, ιδανικά για φορέματα αέρινα που αγκαλιάζουν τη μέση.

 ΦΑΙΗ ΓΚΑΪΝΑ

marymary.gr

ΠΑΙΔΙ

P

LIFESTYLE

ΕΞΟΔΟΣ

 
Copyright © 2014 Pretty-u